Dutch Plaza is de online shop voor uw consumentenelektronica en gadgets van alle bekende merken. We doen ons best om onze producten tegen de beste prijs aan te bieden om ervoor te zorgen dat het winkelen leuk en voordelig blijft.

De missie van Dutch Plaza is om de klant altijd tevreden te stellen. Onze klanten zijn tevreden met onze klantenservice en de snelle levering. Al onze producten zijn nieuw in doos en origineel.

Onze prijzen zijn zonder verborgen kosten. Wij leveren de bestelde producten binnen 24 uur na het bestellen, hierdoor zorgen wij voor een uitstekende shopping ervaring. Dutch Plaza bezit tevens over een webwinkel keurmerk. Dutch Plaza biedt ook 14 dagen retourbeleid en 24 maanden garantie op de meeste aankopen. Dit is waarom u ons kunt vertrouwen op al uw aankopen.

Dutch Plaza staat altijd open voor op- of aanmerkingen, of deze nou positief of negatief zijn. Wij doen ons uiterste best onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en tevreden te houden. Wij vernemen het graag mocht er onverhoopt toch een punt van kritiek zijn! Wij zijn dagelijks te bereiken op 085 06 02 034 en per mail: [email protected]

 

Dutch Plaza

Oder 20 (Unit A1702)

2491 DC ‘s-Gravenhage

KvK-nummer: 72595957

Btw-identificatienummer: NL002429817B79